Klik venligst
NATIVE 2023-08-28 KL. 10:14

Modelördag i Laholm

Denna höst är det återigen dags för ett av Laholms mest efterlängtade evenemang Modelördag! Det blir en spektakulär modevisning på Stortorget den 2:e september start kl 10:30.

Modelördag i Laholm

Modelördagen i Laholm är en händelse som hyllar både lokal handel och tidlös elegans. Alla butiker har fantastiska erbjudanden, vilket ger möjlighet att uppdatera sin garderob med säsongens trender till förmånliga priser.

Inspiration, färg & form

Själva höjdpunkten under Modelördagen är modevisningen på Stortorget från kl 10.30. Åskådarna får en unik möjlighet att inspireras och beundra höstmodets alla nyanser och former. Stämningen är fylld av förväntan och glädje när lokala mo- deller stolt paraderar längs den röda mattan, klädda i allt från eleganta kvällsdräkter till vardagliga plagg. Traditionen med Modelördagen har en speciell plats i hjärtat hos Laholms invånare och besökare. Evenemanget har med åren blivit en välbesökt händelse. Röda mattan rullas fram och skapar en känsla av glamour och exklusivitet.

Herr, dam & barn

Under modevisningen kommer det att finnas något för alla. Herrmode, dammode och barnkläder visas upp och dessutom kommer accessoarer att ta plats i rampljuset – som sätter pricken över i:et på en outfit.?Besökarna kommer också att få chansen att beundra de senaste hårtrenderna och stylade frisyrer. Kombinationen av mode, accessoarer och hårstyling skapar en helhetsupplevelse som strålar av kreativitet och skönhet.

Unna dig

Ge dig själv en dag fylld av mode, skönhet och inspiration. Mode- lördagen på Stortorget den 2:e september är en chans att samlas med likasinnade för att njuta av höstens modeprakt och hylla den fantastiska världen av stil.

Deltagande butiker

KLÄDER

Klädkammar’n, Frummerins, Lykkemaja barnkläder & sånt, Omformat,?Man and Woman Fashion

ACCESSOARER

Tjäders väskor och accessoarer

DEKORATION

GrönaTing, Flora Garden

STYLING

Afrodites?Flickorna på Ullmans (Emelie) Amandas (Aline)