UNDERHÅLLNING 2022-12-29 KL. 10:30

Svensk världsartist kommer till Båstad

Av Peter Jakobsson

Svensk världsartist kommer till Båstad

Festivalen Summer On har nu släppt ytterligare en artist som kommer för att spela i Båstad i sommar. Det är den svenska DJ:en och musikproducenten Sebastian Ingrosso som är klar för festivalen. Sebastian Ingrosso har haft många hits på egen hand och i de kollektiven han varit en del av, bland annat Swedish House Mafia och Axwell ? Ingrosso.

Kanske kommer han att köra några av hans hits så som “More Than You Know”, “Don’t You Worry Child” och senaste hiten “Moth To A Flame” när han spelar under festivalen som pågår i Båstad 16-17 juni.

Festivalen Summer On gjorde come back förra sommaren efter två coronauppehåll. Med en artist lineup som toppades av Veronica Maggio, Miriam Bryant och Otto Knows var det över 15 000 fest- och musiksugna personer i publiken. Denna sommar satsar arrangören av festivalen vidare och lovar ytterligare en stjärnspäckad line up.

Andra artister som är klara för sommarens festival är Bolaget, Victor Leksell och Tjuvjakt. Fler artister kommer presenteras allt eftersom.


Fredrik "Fegge" Olofson och Fredrik Strebel är arrangörer av festivlen. Foto: Fabian Wester