Klik venligst
UNDERHÅLLNING 2024-06-28 KL. 14:47

Allsång med bröderna från Laputa Live

Av Johan W Jönsson

Allsångskvällar med Anders och Kristian Nilsson från Laputa Live vankas det i sommar. Initiativtagare är Inger Stenberg från Mellbystrand. Hon kommer själv att greppa micken.
– Jag och Anders samt Carolina Nilsson från Ysby står för musiken och Inger är konferencier, säger den sjungande kommunpolisen Kristian Nilsson.

Allsång med bröderna från Laputa Live
Anders och Kristian Nilsson blev ännu mer kända under pandemin då de underhöll digitalt från Kristians hem i Våxtorp. Nu blir det allsång i parken med bröderna. Foto: privat/arkiv

Några allsångskvällar i Stadsparken har det inte varit sedan innan pandemin. Men nu är det åter dags att ta ton från scen- och läktarplats. Den 3 och 31 juli klockan 18 äger sångkvällarna rum.

– Vi har gjort ett häfte med svenska hits. Vi tänkte köra 15 per tillfälle och några andra hits däremellan. Vi hoppas på trevliga kvällar!, säger Kristian Nilsson.

Carolina Nilsson från Ysby med pianist är gästartist. Hon uppträdde med den äran på manifestationen för Ukraina på Stortorget i år och kommer bjuda på skönsång.

Det kommer att vara försäljning av korv, kaffe, popcorn, glass, kaffe och kakor. Ebbaredsstugan slår upp sina portar under de två kvällarna och ungdomsbrandkåren dyker upp.

– Det blir skoj! Enkelt och mysigt. Det är bara att komma som man är och skråla med i de välkända visorna. Blir det här uppskattat hoppas vi på ett liknande upplägg nästa sommar, säger Kristian.