Klik venligst
SPORT 2023-11-06 KL. 15:54

Bordtennisförbundet ordnade läger i Servehallen

Av Johan W Jönsson

Svenska Bordtennisförbundet har arrangerat ett tredagars träningsläger för de bästa ungdomarna i södra Sverige i Servehallen i Laholm. Hemmaklubben hade en deltagare på lägret och dessutom fick vice ordföranden rycka in som tränare under en av dagarna.

Bordtennisförbundet ordnade läger i Servehallen
Full fart i Servehallen under lägret som bordtennisförbundet arrangerade. Lägst ner till höger syns hemmaspelaren Karla Fragoso Bengtsson. Foto: LBTKS

Totalt deltog 28 spelare i åldrarna 10-17 år på lägret. Det leddes av Joel Karlsson. Till sin hjälp hade han Michaela Karlsson, som tidigare varit tränare i Laholm och som nu är i Våxtorp.

När den andra assistenten, Jimmy Hansson, fick förhinder sista dagen så fick Laholms BTK Serves tränare och vice ordförande Gustav Pärsén rycka in och hjälpa till.

Karla Fragoso Bengtsson, som tillhör LBTKS, var en av deltagarna på lägret. I stor sett samtliga spelare som var med ska spela Riks Top-12 i Söderhamn 16-17 december.

Utöver Fragoso Bengtsson i F15-klassen har Laholm även Tuva Edvinsson på väntelistan som reserv i samma klass. Reserv är även Olivia Lämpegård i F13-klassen.

Under lägerdagarna i Servehallen bodde deltagarna på Vandrarhemmet i Laholm. Den varma maten togs från restaurang Gröna Hästen.

Joal Svensson ledde träningslägret. Laholms Gustav Pärsén fick rycka in och hjälpa till under en av dagarna. Foto: LBTKS

Bordtennis är inte bara praktik utan även teori. Deltagarna på lägret samlade på läktaren i Servehallen. Foto: LBTKS