Klik venligst
NYHETER 2022-09-21 KL. 14:42

Två personer sparkade och slog gymnasieelev

Av Rickard Gustafsson

Mitt på ljusa dagen i ett vältrafikerat område i Laholm ska en yngling i gymnasieålder ha blivit misshandlad av två personer. Laholmspolisen uppger att den misstänkta misshandeln skedde under skoltid, men utanför Osbecksgymnasiets område.

Två personer sparkade och slog gymnasieelev
En patrull från Laholmspolisen skickades vid lunchtid på tisdagen till Mellbystrandsvägen i Laholm där en kille i gymnasieålder uppgav att han blivit misshandlad av två okända personer. Foto: Arkivbild

Laholmspolisen fick under tisdagen kännedom om att en misshandel ska ha ägt rum i Musikkvarteret i Laholm.

Målsägaren ringde själv till polisen vid 12.45-tiden och en patrull skickades ut till platsen.
– Killen som är elev på Osbecksgymnasiet promenerade på Mellbystrandsvägen när det dök upp två för honom okända personer och attackerade honom med slag och sparkar, säger Kristian Nilsson vid Laholmspolisen.

En anmälan om misshandel är upprättad och Laholmspolisen uppger att offret inte ska ha fått allvarliga skador, men att blodvite uppstod och att killen klagade på smärtor i kroppen.

Polisen har fått signalement på de misstänkta gärningspersonerna av brottsoffret men vill i nuläget, av utredningstekniska skäl, inte lämna ut några uppgifter. Nilsson berättar att dock att de misstänkta ska vara i ungefär samma ålder som offret.

De misstänkta gärningspersonerna är fortsatt på fri fot och för närvarande finns det inga vittnen till händelsen, uppger Kristian Nilsson.