Klik venligst
NYHETER 2022-06-21 KL. 15:52

Tjuvar strippade bil på däck och fälgar

Av Rickard Gustafsson

En bilägare i Våxtorp har polisanmält att hon blivit bestulen på däck och fälgar. Tjuvarna hade fräckt nog passat på att stjäla alla fyra hjulen från hennes bil som stod parkerad i carporten.

Tjuvar strippade bil på däck och fälgar
Däck och fälgar har stulits från en bil som stod parkerad i en carport på Tjädervägen i Våxtorp. Foto: Arkivbild

Som att måndagar inte är jobbiga nog. Att dessutom starta veckan med att på morgonkvisten komma ut till sin bil och upptäcka att alla hjulen är borta kan sänka humöret på den mest positiva människa.

Laholmspolisen rapporterar att tjuvar härjade på Tjädervägen i Våxtorp under söndagskvällen eller under natten till måndag.

Bilägaren berättar i polisanmälan att gärningsmännen plockat av alla fyra däck plus fälg på bilen och att hjulbultarna låg kvar på marken bredvid.
– Värdet på det stulna uppgår till 21 000 kronor, säger Christer Andersson vid Laholmspolisen.

Gärningsmännen ska ha opererat inne i carporten och innan arbetet påbörjades slog man ut belysningen som styrdes av en rörelsevakt. Därmed kunde man i skydd av mörkret montera av hjulen ett efter ett.

Enligt Laholmspolisen finns det i nuläget inga vittnen eller iakttagelser från stölden. Har du information kontakta Laholmspolisen eller ring polisen på 114 14.