Klik venligst
NYHETER 2023-05-19 KL. 10:52

Polis hittade stöldgods och droger i bostad

Av Rickard Gustafsson

Ett till synes simpelt rutinuppdrag för polispatrullen slutade med en husrannsakan och beslagtaget stöldgods och narkotika. Två laholmare, en man och en kvinna i 45-årsåldern, misstänks nu för häleri och narkotikabrott.

Polis hittade stöldgods och droger i bostad
Två personer, en man och en kvinna, i Laholm misstänks för narkotikabrott och häleri efter att polisen funnit droger och misstänkt stöldgods i parets bostad. Foto: Arkivbild

Ett av polispatrullens uppdrag under arbetspasset var att omhänderta ett körkort från en person som tidigare gjort sig skyldig till trafikbrott.

Patrullen åkte till adressen i Laholm för att hämta körkortet, men under samtalet med personen i fråga tyckte poliserna att personen visade tydliga tecken på att ha tagit droger.

Det enkla rutinuppdraget utvecklades därmed till något mer.
– Det beslutades att göra en husrannsakan och där fann patrullen både misstänkt stöldgods och narkotika som togs i beslag, berättar Dan Larsson vid Laholmspolisen.

De boende på adressen, en man och en kvinna båda i 45-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning. Paret är nu misstänkta för narkotikabrott (innehav och brukande) samt häleri då de misstänks för att ha befattat sig med stöldgods.