Klik venligst
NYHETER 2022-08-31 KL. 12:54

Motorvägsvandrare slängde knark i diket

Av Rickard Gustafsson

En 21-årig man har gripits misstänkt för narkotikabrott. Innan mannen greps promenerade han på E6:an och när polisen anlände fick han bråttom att kasta ifrån sig ett paket. När polispatrullen hittade paketet i diket visade det sig innehålla narkotika.

Motorvägsvandrare slängde knark i diket
Patrullen från Laholmspolisen letade efter en man som promenerade på E6. När de närmade sig slängde han snabbt ifrån sig ett paket med narkotika i diket. Foto: Arkivbild

Vid 02.30-tiden under natten till onsdag fick SOS Alarm in ett flertal samtal från bilister som berättade om att en mansperson rörde sig till fots på E6:an i höjd med Mellbystrand.

Motorvägar är som bekant inte tillåtna att promenera på och en polispatrull skickades ut för att finna mannen som hittades omgående.
– När mannen ser att polisbilen är på väg mot honom kastar han ett paket i diket. Patrullen såg vad som hände och letade upp paketet och det visade sig innehålla narkotika. Vilken typ av narkotika eller hur stora mängder det handlar om kan jag inte svara på, säger Christer Andersson vid Laholmspolisen.

Den 21-årige mannen, hemmahörande i södra Halland, greps misstänkt för narkotikabrott och anhölls senare.