Klik venligst
NYHETER 2023-03-07 KL. 12:12

Man överfölls och misshandlades i Stadsparken

Av Rickard Gustafsson

Under måndagskvällen överfölls och misshandlades en man i 30-årsårsåldern i Stadsparken i Laholm. Mannen har uppgett för polisen att två personer angrep och slog honom på kroppen och i huvudet med en batong. Offret fördes till sjukhus men ingen person är gripen.

Man överfölls och misshandlades i Stadsparken
Laholmspolisen har inte mycket att gå på när det gäller attacken mot den man i 30-årsåldern som överfölls och misshandlades i Stadsparken under måndagskvällen. Foto: Arkivbild

Attacken mot en laholmare i 30-årsåldern ska ha ägt rum sent på måndagskvällen. Mannen promenerade genom Stadsparken, på väg hem, när okända gärningspersoner gick till angrepp försedda med ett tillhygge som tros vara en batong.
– Det är uppgifter som mannen själv uppgett för patrullen på plats. Det ska ha varit två personer som angrep honom, men han säger sig inte ha sett deras ansikten och har inte kunnat lämna något som helst signalement – inte ens kön, säger polisens förundersökningsledare Sandra Clarén.

Mannen ska ha fått motta slag mot både kropp och huvud men var vid medvetande och talbar innan han avfördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är okänt.

Gärningspersonerna var inte kvar vid platsen när polispatrullen anlände och händelsen rubriceras som grov misshandel. Enligt Laholmspolisen har attacken skett någon gång mellan 22.00 och 23.30.
– Uppgifterna är få i nuläget och tidsperioden kan komma att snävas in efter att vi hört målsägaren igen, säger Sandra Clarén.

Den fortsatta utredningen befinner sig i en tung uppförsbacke, då polisen egentligen har noll uppslag att arbeta med.

Clarén hoppas att det kommande förhöret med brottsoffret kan räta ut en rad frågetecken, men hon önskar också att eventuella vittnen ger sig till känna till Laholmspolisen.
– Jag vet inte hur många som var ute i parken vid den här tiden på dygnet, men alla iakttagelser kan vara av betydelse, säger förundersökningsledaren.