-
NYHETER 2022-11-01 KL. 15:11

Kvinna körde in i väggen på Coop

Av Rickard Gustafsson

En kvinna körde in i väggen på matbutiken Coop i Laholm. Därefter stack hon direkt från platsen och misstänks nu för smitning från trafikolycksplats.
– Det finns vittnen som sett allt och tog bilens registreringsnummer, säger Dick Thorvaldsson på Coop.

Kvinna körde in i väggen på Coop
Tegelväggen på Coop i Laholm trycktes in 7-8 centimeter i kollisionen. Foto: Rickard Gustafsson

Det var i fredags kväll (28/10) vid 19.30-tiden som en kund körde in i väggen på Coop på Skottegränd i Laholm. Kvinnan hade bara minuten innan varit inne och handlat.
– I stället för att backa ut så körde hon rakt fram med bra fart, säger Dick Thorvaldsson anställd på Coop i Laholm.

Såväl kvinnans bil som tegelväggen fick rejäla skador och väggen trycktes in sju-åtta centimeter. Butikens innandöme påverkades inte i kollisionen.
– Det small ju rejält och huset skakade till och sedan kom det in folk i butiken, berättar Thorvaldsson.

Enligt anmälan till Laholmspolisen ska kvinnan ha smitit från platsen och i nuläget är kvinnan inte identifierad. Det verkar dock bara vara en tidsfråga.
Flera vittnen uppges ha tagit bilder och/eller filmat händelsen och bilens registreringsnummer och kvinnans ansikte ska också synas på butikens övervakningskamera.


På Coop i Laholm är man glad över att ingen människa kom till skada när en kvinna körde in i butiksväggen. Foto: Rickard Gustafsson


På Coop i Laholm är man såklart inte glada att byggnaden tagit skada, men konstaterar att det kunde gått så mycket, mycket värre.
– Det är alltid mycket folk som går ute på parkeringen så vi är väldigt glada att inga människor kom till skada, säger Dick Thorvaldsson.

Uppgifter till LT gör gällande att kvinnan vid tidpunkten kan ha varit påverkad. Det är inget som vare sig Coop-anställda eller Laholmspolisen kan bekräfta.