NYHETER 2022-06-30 KL. 12:32

Klottrandet i centrala Laholm fortsätter

Av Johan W Jönsson

Det har kommit in fler polisanmälningar angående klotter. Gunnohus har anmält att ett par av företagets fastigheter blivit nedklottrade och taggen är densamma som på andra ställen i centrala Laholm.

Klottrandet i centrala Laholm fortsätter
Det börjar bli mycket klotter nu. Polisen ska se hur de kan komma tillrätta med skadegörelsen. Foto: Arkivbild

På Trädgårdsgatan har det klottrats med sprayfärg mellan klockan 20 på onsdagskvällen (29/6) och klockan åtta på torsdagsmorgonen (30/6).

– Det har klottrats med svart och vit sprayfärg på totalt tolv fönster. Det är samma tag som förekommit på flera ställen, säger Christer Andersson på Laholmspolisen.

Även en fastighet på Järnvägsgatan i Laholm har drabbats av skadegörelse på väggar och fönster. Där har någon klottrat, samma tag, mellan midsommarafton och midsommardagen.

Det finns inga iakttagelser gjorda i samband med att brotten har skett och det finns inga övervakningskameror på platsen.

– Man tycker att någon borde sett något. Vi får kika vad vi ska göra åt det här. Det börjar bli mycket nu. Det är inget snack om att det är samma klottrare och det är pågående, säger Andersson.

Läs mer:

Klotter på flera ställen i kommunen


Klotter längs Trädgårdsgatan. Foto: Johan W JönssonKlotter på Gunnohus fastighet på Trädgårdsgatan. Foto: Johan W Jönsson