Klik venligst
NYHETER 2023-05-31 KL. 13:44

Fyrhjuling med släp spårlöst försvunnen

Av Rickard Gustafsson

En fyrhjuling med släp stals under onsdagsmorgonen från en gård i Stackarp sydöst om Våxtorp. Ägaren ska enligt Laholmspolisen ha noterat att en silverfärgad bil lämnade fastigheten strax efter stölden. Fordonet har efterlysts.

Fyrhjuling med släp spårlöst försvunnen
En fyrhjuling är spårlöst försvunnen efter en stöld på en gård utanför Våxtorp. OBS! Fyrhjulingen på bilden är en genrebild. Foto: Adobe Stock

En röd fyrhjuling av märket Polaris Sportsman 550 samt släp tillgreps någon gång mellan 08.30 och 10.00 på en gård i Stackarp.

Fyrhjulingen stod vid tidpunkten i en olåst byggnad och när gårdsägaren upptäckte att den var borta larmade han omgående 112.
– Ägaren ska ha sett en äldre silverfärgad bil lämna gården och köra ut mot 24:an, säger Christer Andersson vid Laholmspolisen.

Huruvida den silvergråa bilen kan kopplas samman med stölden är oklart, men patruller från Laholmspolisen har under onsdagsförmiddagen sökt efter fordonet som nu är efterlyst.

Det är oklart om något mer har stulits under tjuvbesöket och Andersson berättar att gårdsägaren ämnar återkomma till polisen med en fullständig godslista.