NYHETER 2023-09-04 KL. 17:01

Bostadsfönster krossades under gatuslagsmål

Av Rickard Gustafsson

Ett slagsmål mellan tre män utbröt i centrala Laholm på lördagskvällen. Polisen har ingen aning om vem som slogs, men kan konstatera att männen i tumultet orsakade skadegörelse på ett bostadshus.

Bostadsfönster krossades under gatuslagsmål
Laholmspolisen vet inte vilka som slogs på Östertullsgatan i lördags kväll. Foto: Arkivbild

Under den i övrigt lugna lördagskvällen i Laholm fick polisen vid 21.30-tiden ett samtal från en person bosatt på Östertullsgatan i Laholm.

– Det är en man som ringer in och berättar att det pågår ett slagsmål utanför hans bostad. I samband med det har de krossat en ruta till hallen i hans bostad, berättar Dan Larsson vid Laholmspolisen.

Enligt Larsson ska det ha varit tre män ”i full fart att puckla på varandra”. Kort efter samtalet försvann slagskämparna från platsen.

Några övriga rapporter eller anmälningar om den misstänkta misshandeln finns inte och polisen har heller inte varit på plats.

– Vad än de höll på med så verkar det som att de löste det internt. Vi har ingen aning om vilka de är, säger Dan Larsson och berättar att det med all sannolikhet inte fanns något uppsåt att krossa rutan till laholmarens bostad.