NATIVE 2022-07-26 KL. 21:16

Skottorps lokala bygghandel satsar på service och bra priser.

Service och bra priser, det är grunden för Skottorps Bygghandel. Med Bolists breda sortiment har brädgården utvecklats till en fullservicebutik för såväl hemmafixare som proffs och alltid med den lokala servicen i fokus.

Skottorps lokala bygghandel satsar på service och bra priser.

Skottorps Bygghandel har försett hantverkare och privatpersoner med byggvaror sedan lång tid tillbaka. När Jerry Nilsson tog över verksamheten 2013 var det verkligen en klassisk brädgård som han sedan dess har utvecklat steg för steg. För drygt två år sedan gjordes den största satsningen hittills när en hel ny butik byggdes. En satsning som visade sig ligga helt rätt i tiden trots pandemin som drog över världen.
– I efterhand kan vi se att ombyggnationen och satsningen på butiken gjordes vid helt rätt tidpunkt, inleder Jerry när vi ses över en kopp kaffe. Visst var det lite oroligt när man inte visste hur pandemin skulle påverka allt men med facit i hand kom vår bransch att få fullt upp.

Hög service och bra priser är två ledord som genomsyrar hela verksamheten. Här ska finnas i princip allt som du kan tänkas behöva för tillbygge eller nybyggnation, oavsett om det handlar om en altan, ett staket eller ett helt hus. Och det som inte finns hemma går enkelt att beställa via Bolists breda sortiment.
– Skulle vi ha allt hemma som finns i det utbudet skulle vi behöva sätta tak över hela Skottorp, skrattar Jerry. På bolist.se finns hela sortimentet och där går det att beställa själv och sedan hämta här i butiken några dagar senare. Våra medarbetare finns hela tiden nära till hands för tips och råd.
Kunderna kommer från närområdet och för de som inte har möjlighet att själva köra hem virke eller annat erbjuds hemleverans med kranbil, allt för att kunden hela tiden ska få den där extra servicen som gör skillnad.
– Våra kunder är såväl lokala hantverkare som hemmafixare och vi gör ingen skillnad mellan olika kunder, alla har samma priser och samma service. Det är viktigt för oss att våra kunder känner att de kan lita på oss hela vägen, att det känns tryggt att vara kund hos oss.

Utöver virke, beslag, spik, skruvar, färg och allt annat som hör en klassisk bygghandel till hittar du här även en del för trädgården, grillar och en hel del annat. Jerry menar att även om det är byggdelen som är grunden så ska det finnas en kratta eller klor till poolen för den som behöver det så att man slipper köra längre än till Skottorp. Ett argument så gott som något.